Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Esclatafolks, Galeria Cafè Sóller.

Galeria Cafè Sóller Plaça de sa Constitució, 13, Soller, Illes Balears

Si et ve de gust gaudir de una canya, combinat, sopar o tot junt acompanyats de Rock and roll en directe just al centre de Soller, aquest es el teu dia. Divendres 15 A la mateixa Plaça de sa Constitució, 13. Galeria Cafè Sóller.

Esclatafolks, Alchemy restaurante.

Alchemy Restaurant Plaça Major, 9, Santanyi, Illes Balears, España

Una altra vegada tornam a l'agenda de Alchemy restaurant, Santanyi. Si et ve de gust gaudir de una canya, combinat, sopar o tot junt acompanyats de Rock and roll en directe just al centre del poble, aquest es el teu dia. Divendres 22 Alchemy restaurant. A la Plaça Major, 9. Santanyi  

Eufònics, Manacor.

Parque De Na Molla Poligono Poligon 25, 32,, Manacor, Illes Balears, España

Capità Fiu i Armant Dorsal no volen perdre’s aquesta oportunitat d'actuar a la carpa del Circ Bover, que estarà instal·lada a Manacor,  “qualsevol excusa és bona per a cercar el millor públic del món”, diuen ells. L' horari el concretarem ben aviat.

Little Rock Band, Galeria Cafè Sóller.

Galeria Cafè Sóller Plaça de sa Constitució, 13, Soller, Illes Balears

Si et ve de gust gaudir de una canya, combinat, sopar o tot junt acompanyats de Rock and roll en directe just al centre de Soller, aquest es el teu dia. Divendres 5 A la mateixa Plaça de sa Constitució, 13. Galeria Cafè Sóller.

Esclatafolks, Es Punt.

Es Punt Avenida Primavera, 21, Colonia de sant Jordi, Illes Balears, España

CAFÉ-CONCERT "ES PUNT" BUENA MUSICA,COPAS ELABORADAS,CATERING DE PIZZAS CASERAS,KEBABS, HAMBURGUESAS Y COMIDA DE LA INDIA,TERRAZA CON CALEFACCION,BUEN AMBIENTE,PUBLICO INTERNACIONAL VIERNES: LIVE-MUSIC 23.00H