Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Esclatafolks trio, Galeria Cafè Sóller.

Galeria Cafè Sóller Plaça de sa Constitució, 13, Soller, Illes Balears

Et ve de gust gaudir de un canya, combinat, sopar o tot junt a la fresca acompanyats de folk and roll en viu just al centre de Soller? Perque divendres 24 de març es el teu dia! A la mateixa Plaça de sa Constitució, 13. Galeria Cafè Sóller.

Esclatafolks trio, Galeria Cafè Sóller.

Galeria Cafè Sóller Plaça de sa Constitució, 13, Soller, Illes Balears

Et ve de gust gaudir de un canya, combinat, sopar o tot junt a la fresca acompanyats de folk and roll en viu just al centre de Soller? Perque divendres 7 d'abril es el teu dia! A la mateixa Plaça de sa Constitució, 13. Galeria Cafè Sóller.

Toni Rissos i un grapat de Bergants, s’Acadèmia. (Presentació oficial)

S'Academia Cafe-concert Sa Plaça, 11, Alagaida, Illes Balears

El pròxim dia 9 d'abril (Pasqua) volem ajudar-vos a davallar ses panades i la resta d'excessos després de tres dies de retir familiar. ¿Quin millor dia podíem triar per presentar aquesta nova banda? Cançons com Rock 'n' roll de fora vila, Xerec, Mitjanit en Es Pla, Ses Marjades o la mítica Llop torbat ressorgeixen com […]

10€

Toni Rissos i un grapat de Bergants, XVII Fira nàutica i gastronòmica de la sípia.

Moll vell d'Alcudia Paseo marítimo del puerto de Alcúdia, España, Illes Balears

Alcúdia aixeca el teló de la XVII edició de la Fira Nàutica i Gastronòmica de la Sípia amb la participació de 23 restaurants, tretze expositors nàutics i una infinitat d'activitats lúdiques, culturals i musicals. La inauguració de la fira serà divendres 14 d'abril a les 19 hores en la base del Moll Vell amb l'obertura […]

Esclatafolks trio, Alchemy Restaurant.

Alchemy Restaurant Plaça Major, 9, Santanyi, Illes Balears

A n'aquesta ocasió sortirem de camí al Migjorn de Mallorca, mes concretamente a Santanyi, un dels pobles mes emblemàtics de la zona. Podreu disfrutar de la seva gastronomía i de la nostra música.